Olimpia a könyvtárban

Kövesse velünk az olimpiát!

2016. július 20. - Kálovics Tibor

2016. augusztus 5-én indulnak az ez évi olimpiai játékok. Blogunk célja, hogy felhívja a figyelmet a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtárban található, olimpiához kapcsolódó könyvekre, folyóiratokra, filmekre. A riói játékok kezdetéig az olimpiák történetével, a nagykanizsai sportolók eddigi olimpiai szereplésével foglalkozunk. Az olimpiai láng fellobbanását követően, naponta jelentkező tematikus rovatot indítunk, amelyben a nap legérdekesebb, és magyar érdekeltségű versenyszámaihoz kapcsolódó könyvtári ajánlásokat teszünk közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://halisolimpia.blog.hu/api/trackback/id/tr18903412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardos Ferenc könyvtáros 2016.07.22. 08:58:24

A magyar olimpiai csapat és az olvasás elkötelezett szurkolójaként várom a jó kis posztokat.

KardosF 2016.08.04. 15:51:52

Lehet, meg van az olimpia leggyorsabb gólja, de a legkülönlegesebb minden bizonnyal, hiszen a hivatalos megnyitó előtt lejátszott Kanada Ausztrália meccs első támadásából született (kb 20 mp, majd a jegyzőkönyv pontosít) és a kanadaiak emberhátrányuk ellenére nyertek is!
süti beállítások módosítása