Olimpia a könyvtárban

Az Arena2000 kiadó olimpiai kötetei 2000-2012

2016. augusztus 05. - Kálovics Tibor

Az ország legnagyobb kiadója mindig is kiemelten foglalkozott az olimpiai játékokkal. (A korábban ajánlásunk tárgyaként szolgáló Magyar sportévkönyv sorozat is az ő gondozásukban jelent meg.) A kiadónál 2000-ben döntöttek úgy, hogy a labdarúgó Európa és világbajnokságok után, a világ legnagyobb sporteseményéről is külön könyvben emlékeznek meg.

A kötetek részletesen mutatják be az olimpia 16 napjának történéseit, valamint külön fókuszálnak a Magyarország számára érmet szerző sportolókra is. A művekben megtalálhatjuk valamennyi olimpiai versenyszám eredményét az aktuális játékokról. A kötetek második felében egy olimpiai almanachot találunk, amely valamennyi eddigi olimpiai érmes eredményét közli.

Aki szeretné felidézni az elmúlt 4 olimpiai eseményeit, vagy csak az ott megszerzett 27 magyar aranyéremről szeretne nosztalgiázni, annak kihagyhatatlan ez a könyvsorozat. A sorozat mind a 4 kötetet megtalálható könyvtárunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://halisolimpia.blog.hu/api/trackback/id/tr848959152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása